nterieurstylist in Groningen Woonstijladvies.nl.
Interieurstylist in Groningen. Over Buro Binnenhuis. Dat ben ik: Sabine Burkunk! Naast gevoel voor en ervaring met inrichten ligt mijn kracht en onderscheidend vermogen in mijn enthousiasme en gedrevenheid en mijn interesse in mensen. Ik wil graag de mens achter het interieur leren kennen, zodat ik een passend plan kan maken. Uiteindelijk draait het allemaal om het gevoel wat mensen krijgen bij een omgeving: het thuis voelen, ook op je werk en in openbare ruimtes. Niets zo persoonlijk als een interieuradvies.
 Knap Design Interieurontwerp, interieuradvies en verkoopstyling Groningen.
Interieurontwerp, interieuradvies en verkoopstyling Groningen. Knap Design voor interieurontwerp en verkoopstyling op maat, in Groningen, Drenthe en Friesland. Bij de inrichting van ruimtes komt veel kijken. Een optimale indeling is belangrijk, goede verlichting op de juiste plekken en daarnaast een goede mix van kleur en materiaalgebruik.
dj bedrijfsfeest
 Flory LEEF! interieuradvies.
Zo heb ik interieuradvies gegeven aan toekomstige bewoners van o.a. De Nieuwe Linie Groningen, De Linie Groningen, Van Starkenborgh Groningen, Het Ebbingekwartier Groningen, Berlage-Hof Groningen, Piccardthof Groningen, Ter Borgh Eelderwolde, De Oostergast Zuidhorn, Neerwolde Haren, Roderveld IV Roden, Meerstad. Ik heb een groot netwerk van goede en betrouwbare aannemers, schilders, stukadoors, meubelmakers, stoffeer en vloer bedrijven etc, wat door mijn opdrachtgevers als erg prettig wordt ervaren.
trouwfotograaf
 Buro Binnenhuis Interieuradvies, interieurontwerp, interieurreportages, verkoopstyling, workshops, evenementen Groningen Drenthe Friesland.
Prettig wonen, werken en leven. Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van interieuradvies. Binnenkijken bij een klant: het nieuwe kantoor van iWink. Het oude Seatrade pand aan de A28, net buiten het centrum van Groningen werd aangehuurd door twee jonge internetbedrijven.
 Home LEEF! interieuradvies.
Stuur gerust een mailtje! Stage interieurstyling bij LEEF! interieuradvies staat voor wonen of werken waar iedereen zich thuis voelt. Met passie geef ik interieuradviezen waarbij een leefomgeving wordt gecreëerd die leeft. 9723 JG Groningen. In het pand van Meer BV.
 Interieuradvies Groningen Interieurstylist Rianne Landstra.
Neem een kijkje in haar online store. U kunt interieurstylist Rianne Landstra boeken voor interieurstyling, interieuradvies en interieurontwerp voor particulieren en bedrijven. Alle interieur stylisten voor interieuradvies en verkoopstyling uit je eigen regio. Voor een afspraak mail of bel interieurstylist GRONINGEN.
 Interieuradvies t Binnenhuis Woninginrichting in Groningen bij Haren, Eelde.
Dan is een persoonlijk interieuradvies net iets voor jou. Onze woonstylist is gespecialiseerd in het ontwerpen en stylen van het huis. Voor een persoonlijk interieuradvies in de winkelsturen wij je op verzoek graag ons adviesmenu toe. interieuradvies thuis regio groningen.
 Gratis interieuradvies in de winkel of thuis bij Vesta.
Home / Interieuradvies. Met interieuradvies van Vesta woondromen uit laten komen! Of het nu gaat om een kleuradvies, de inrichting van de woonkamer, de slaapkamer, of het inrichten van je hele huis, of kantoor of horecagelegenheid het vinden van het juiste bed en matras of onderhoudsadvies van een meubelstuk. Met heel veel enthousiasme en liefde voor wonen en richten is dat wat onze interieuradviseurs dagelijks doen. Je kunt online jouw interieurwens of vraag doorgeven en één van onze interieurstylisten of adviseurs neemt dan snel contact met je op voor het maken van een afspraak. Dat kan bij ons in de winkel in Groningen, maar als je dat wenst komen we ook bij je thuis voor advies en wooninspiratie.
TUINSTOELEN UITVERKOOP